Chiellini: Juventus silnější než v minulé sezóně
نوشته شده توسط : drekesczdams

Juventus Chiellini řekl v rozhovoru, Tým neztratí Bonucci a pokles pevnosti, Fotbalové Dresy Dětské Juventus je nyní ještě lepší než v minulé sezóně.

Letos v létě, Juventus přenosu zisky a ztráty na trhu, Bonucci odchod z týmu, Ale on podepsal Costu a Bernadette Sharansky. Chiellini je přesvědčen, V průběhu posledních několika sezónách, Juventus byl vždy případ v přestupovém trhu, Bonucci venku, Pirlo, Vidal a Boge Ba zbývá, Ale tým nebyl pryč z těchto hráčů a poklesu pevnosti, " Oni opustili, Můžeme vzít nějaký čas na přizpůsobení bez nich, Ale také jsme podepsali někteří hráči, Chvíli trvá, než jejich začlenění do týmu. Možná, že ztratí něco ve hře, Ale máme nejlepší ofenzivní linii, Pozice Pjanic může spolehnout na druhém místě. Nyní je třeba si závodní dráhu, Cílem je nyní italský Super Cup. Chcete-li být upřímný, Jsme nyní lépe než v minulé sezóně. "

Loni v létě, Dres Juventus ztratil Boge Ba, Ale zavedení Higuaín a Pjanic ostatními hráči, Výsledky v minulé sezóně a to nejen neklesla, Místo toho málem vyhrál Triple Crown.





:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: